Balance

Rødebedepesto

Aldrig havde jeg troet, at rødbedepesto var noget der smagte særligt godt. Men det kan jeg hermed fortælle, at jeg har fundet ud, af det gør. Jeg har haft det med i min madpakke på ristet rugbrød den seneste uge, og det har været super lækkert – og det har ikke været tørt.

Første gang jeg fik rødbedepesto var hos min mormor og bedstefar, da de ofte laver forskellige former for pesto. Jeg var ret vil med rødbedepestoen, og prøvede at lave det derhjemme. Og den smager mindst lige så godt.

Du skal bruge:

Til to store glas

  • 7 rødbeder (ca. 750 gram)
  • 80 g solsikkekerner
  • Citronsaft fra en halv citron
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • Lidt salt

Skræl rødbederne, skær dem i mindre stykker og kog dem i ca 35-40 minutter til de er bløde. Hæld vandet fra rødbederne og lad dem køle lidt af.

Rist solsikkekernern på en pande, mens rødbederne køler lidt af.

Kom rødbederne og alle de andre ingredienser op i en foodprocessor eller blender og blend det godt sammen. Smag til med salt og citronsaft til sidst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balance