Wok på 30 minutter
Forleden fik vi denne super lækre wok. Den tager ikke specielt lang tid at lave, så den er rigtig god at lave i hverdagen, hvor man måske ikke har så meget tid til at lave mad. Det eneste der tager lidt tid er at hakke grøntsagerne. Jeg er ret vild med wok mad, men vi får det faktisk ret sjældent, i forhold til hvor let det er at lave.
Opskriften er til 5-6 personer
Du skal bruge:
- 3 fed hvidløg
- En knivspids chili
- 600 g kyllingfilet
- 5 gulerødder
- 2 peberfrugter
- 1 lille blomkål
- 1/2 hvidkål
- 2 dåser kokosmælk
- 1 tsk grøn karry
- 1/2 tsk rød karry
- 250 g nudler
- Vand til at koge nudler i
Skær kyllingfileter i mindre stykker og steg dem på panden i lidt olie, til de ikke er lyserøde mere. Kom presset hvidløg og chili i små stykker på panden. Skræl gulerødderne og skær gulerødder og peberfrugter i tynde skiver. Kom det op på panden og lad det stege i 2 minutter. Tilsæt derefter kokosmælk, grøn karry og rød karry. Skær blomkål i mindre stykker og hvidkål i tynde skiver og tilføj det i retten. Lad det stå og simre i 15 minutter. Smag retten til. Hvis du synes, den er for stærk, kan du tilføje lidt vand. Kog nudlerne (anvisningen står på nudelpakken, da det er forskelligt, hvor længe de skal have, alt efter hvilke nudler man har).
Ingen kommentarer endnu