Chiagrød med bær
Jeg er ret vild med chiagrød med forskellige former for topping. Tidligere har jeg delt opskriften på chiagrød med mango, som var super lækkert, da det giver lidt friskhed til chiagrøden. Nu har jeg prøvet at lave det med en bær topping, og det er også super lækkert.
Det er dejlig let at lave, da man blot skal sætte chiafrøene i blød aften før, og så er grøden klar, når man står op dagen efter.
Du skal bruge:
Til to portioner
- 4 spsk chiafrø
- 2 dl mælk
- 2 håndfulde frosne bær
- 1-2 dl mælk
- 1/5 tsk vaniljepulver
- Citronsaft
Rør chiafrø og mælk sammen og kom det i køleskabet natten over. Hvis du synes chiagrøden er for “våd” når du ser til den dagen efter, kan du evt blande lidt skyr i.
Kom bær i en blender med mælk, vanlijepulver og citrosaft og blend det sammen. Smag til om du synes, der skal mere vaniljepulver eller citronsaft i.
Kom chiagrøden op i en skål eller et glas og top det med bære-puré.
Ingen kommentarer endnu