Rabarbermuffins
Nu er vi kommet hjem fra en god tur i Berlin. Hvis du ikke har læst om, hvad vi lavede i Berlin, så tjek de forrige blogindlæg.
Vi er vilde med rabarber herhjemme, de smager godt og kan bruges til mange ting. (Der kommer snart flere opskrifter med rabarber, hold øje med bloggen).
Da vi skulle lave rabarbermuffins, havde vi ingen æg, så denne opskrift er uden æg. Vi lavede dem i eftermiddags. De er et stort hit, og der er allerede blevet spist en del.
Opskriften her er til ca. 18 muffins
Du skal bruge:
- 4 dl mel
- 2 spsk bagepulver
- 1 knsp salt
- 3 ½ dl sukker
- 2 ½ dl mælk
- 70 g smør
- 3 dl rabarber i tern
Skyl rabarberne, skær toppen og bunden af og skær dem i små tern. Bland mel, bagepulver og salt i en skål. Varm sukker, mælk og smør i en gryde. Bland rabarberne i tørstoffet og hæld den lune mælkeblanding i og rør det sammen. Hæld dejen i forme og bag dem ved 190 grader i ca. 20 minutter til de er gyldne.
Ingen kommentarer endnu