Vietnamesiske risruller
Som i kan læse i vores tidligere indlæg går turen i sommerferien i år til Kina og Vietnam. Vi glæder os rigtig meget til at opleve landenes kultur og så selvfølgelig at smage en masse anderledes lækkert mad.
Risruller er noget vi har lavet et par gange før herhjemme. Vi lavede det til aftensmad forleden, da det jo er vietnamesisk, så vi kunne smage lidt vietnamesisk mad. Selvom de sikkert smager en hel del anderledes i Vietnam end dem vi laver her i Danmark. Vi bruger jo nogle andre råvare.
- Gulerødder
- Agurk
- Salat
- Forårsløg
- Rispapir (kan fås i de fleste supermarkeder, vi har købt vores i Netto)
- Kyllingbryster
- Soya
- 2 fed hvisløg
- 1 spsk. honning
Bland 1 dl soya, hvidløg og honning sammen. Steg kyllingbrysterne i en gryde til de er stegt helt igennem. Bland soya sovsen sammen med kyllingen i gryden. Lad soyasovsen trække ind i kyllingen. Skær gulerødder og agurken i tynde strimler. Skær salaten i små stykker, skær forårsløgene i skiver og bland dem med lidt soya.
Ingen kommentarer endnu