Sommerferien 2015

Vietnamesiske risruller

11267130_668081893323758_64139863_n Som i kan læse i vores tidligere indlæg går turen i sommerferien i år til Kina og Vietnam. Vi glæder os rigtig meget til at opleve landenes kultur og så selvfølgelig at smage en masse anderledes lækkert mad.

Risruller er noget vi har lavet et par gange før herhjemme. Vi lavede det til aftensmad forleden, da det jo er vietnamesisk, så vi kunne smage lidt vietnamesisk mad. Selvom de sikkert smager en hel del anderledes i Vietnam end dem vi laver her i Danmark. Vi bruger jo nogle andre råvare.

11421499_668081899990424_892243029_n Du skal bruge:

  • Gulerødder
  • Agurk
  • Salat
  • Forårsløg
  • Rispapir (kan fås i de fleste supermarkeder, vi har købt vores i Netto)
  • Kyllingbryster
  • Soya
  • 2 fed hvisløg
  • 1 spsk. honning

Bland 1 dl soya, hvidløg og honning sammen. Steg kyllingbrysterne i en gryde til de er stegt helt igennem. Bland soya sovsen sammen med kyllingen i gryden. Lad soyasovsen trække ind i kyllingen. Skær gulerødder og agurken i tynde strimler. Skær salaten i små stykker, skær forårsløgene i skiver og bland dem med lidt soya.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferien 2015