Hjemmelavet mysli
Mysli er rigtigt lækkert at have på toppen af sin morgenmad. Det gør bare morgenmaden lidt mere lækker. Vi kan klart anbefale, at lave den her mysli.
Myslien kan du spise med enten mælk eller yoghurt. Hvis du spiser myslien på en A38 yoghurt eller skyr, kan det være rigtigt lækkert at spise med lidt friske bær. Fx blåbær eller hindbær.
Hvis du har lyst, kan du også tilføje nogle tørret frugter til myslien. Det kan fx være tørret mango eller tranebær. Hvis du vil have myslien skal være mere fast, kan du tilføje mere honning (det skal du selvfølgelig gøre før blandingen har været i ovnen).
Du skal bruge:
- 250 g havregryn
- 100 g hasselnødder
- 100 g rosiner
- 100 g hakket mandler
- 50 g kokosmel
- 5 spsk. akacie honning
Bland havregryn, hasselnødder, hakket mandler og kokosmel med honning og hæld det i et ildfast fad. Rør blandingen godt sammen. Rist blandingen i en forvarmet ovn på 170 grader i ca. 25 minutter. Efter 10 minutter tilføjer du rosinerne. Vend myslien et par gange imens den er i ovnen, så det hele bliver bagt.
Ingen kommentarer endnu