Bananpandekager
Pandekager er altid lækkert, – især bananpandekager da de jo er sunde! Bananpandekager smager meget godt, og mætter også en hel del. Det er rigtig lækkert at lave dem til morgenmad. Hvis du vil lave dem til morgenmad i hverdagen, kan du evt. lave dem aften før og så varme dem om morgenen.
Bananpandekager har været et stort hit herhjemme, og blevet spist med stor glæde. De er rigtig gode under læsning i guidebøgerne til sommerferien – vi glæder os så meget til om 12 dage, hvor vi tager til Kina og Vietnam.
Opskriften er til ca. 10 bananpandekager 🙂
Du skal bruge:
- 2 modne bananer
- 2 æg
- 1 dl havregryn
- 1 dl mel
- 1 dl mælk
- Lidt salt
Mos de to modne bananer godt i en skål med en gaffel. Tilføj de to æg, havregryn, mel, mælk og lidt salt. Bland hele blandingen godt sammen.
Varm en pande op og put en lille klat smør på eller lidt olie. Tag en klat af pandekagedejen på panden (vi havde 3-4 pandekager på panden samtidigt).
Vi spiste vores bananpandekager med lidt hakket mandler. Du kan også spise dem med nogle friske bær eller frugt.
Ingen kommentarer endnu