Sommersalat med kartoffel, dild og asparges

Chiagrød med mango

Jeg er ret vild med chiagrød. Jeg spiser det til tider om morgenen men oftere som en eftermiddagssnack. Jeg har efterhånden lavet mange forskellige chiagrød med henholdsvis banan, mælk, kokosmælk, skyr, havregryn osv., og når jeg laver den mere klassiske grød, spiser jeg det enten rent eller skær lidt frugt over. Denne chiagrød er med mango topping, og jeg synes, det smager så godt. Jeg synes, der er lidt dessert over den, og det er jo dejligt, når det endda er sundt.

Du skal bruge: 

  • 4 spsk chiafrø
  • 2,5 dl mælk (jeg bruger minimælk, men man kan også bruge fx mandel- eller kokosmælk)
  • Evt 1/2 tsk vaniljepulver eller lidt kardemomme
  • 1 moden mango
  • 1/2 lime

Rør chiafrø, mælk og vaniljepulver sammen i en skål og sæt det i køleskabet natten over. Skræl mangoen og skær den i mindre stykker. Blend den sammen med limesaft fra en halv lime. Tilføj lidt limesaft ad gangen og smag den til, så den får den surlighed du ønsker. Server chiagrøden i et glas eller en lille skål toppet med mango-lime puré.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommersalat med kartoffel, dild og asparges