Salat med bagte rødbeder

Ovnbagte hokkaido græskar

img_8890Jeg har set så mange billeder af ovnbagte hakkaido græskar som fritter, så det måtte prøves. De smager super godt og er faktisk også ret mættende. Vi fik dem sammen med denne lækre salat med bagte rødbeder og fiskefrikadeller.

img_8891

Du skal bruge:

  • 2 hokkaido græskar (økologiske, så man kan spise skallen)
  • 50 g revet parmasanost
  • 5 spsk olivenolie
  • Salt

Skyl hokkaido græskarene grundigt. Skær toppen af græskarene og fjern kernerne fra midten af dem. Skær græskaret over på midten og derefter i skiver, som er ca. 1 cm brede. Kom dem i en pose med olivenolie og salt (halvdelen først og den anden halvdel bagefter, hvis der ikke er plads i posen) og vend det godt sammen. Da hokkaido er ret søde, er det godt med en del salt. Læg hokkaidoskiverne ud på en bageplade og riv lidt parmesanost over. Bag dem ved 200 g varmluft i ca 30 minutter til de er møre. Dette kan testes ved at tage en gaffel i dem. Når de er færdige, kan du rive lidt mere parmasanost over, og så er de klar til at blive spist.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med bagte rødbeder