Flapjacks
Forleden var vi til klassearrangement i Simons klasse, hvor vi havde disse flapjacks med. Flapjacks er nemme at lave, men herhjemme laver vi det sjældent. Måske skulle vi begynde at bage flapjacks, når vi får gæster?
Opskriften er til ca 15 flapjacks. På billederne lavede vi en større portion, så det er derfor der er flere – hvis i undrer jer. Hvis du opbevarer dine Flapjacks i en kagedåse, kan de holde sig i en uge.
Du skal bruge:
- 175 g havregryn
- 75 g brun farin
- 75 g smør
- 1 spsk. lys sirup
Smelt smør, brun farin og sirup i en tykbundet gryde. Kom havregryn i blandingen og rør det hele godt sammen. Tag bagepapir i en form, og tryk dejen ud i den. Dejen skal vær ca. 2 cm tyk.
Bag den ved 180 grader i ca. 10-15 minutter. Lad den køle af i formen. Når flapjacksene er afkølet, skal du skære dem i små firkanter.
Ingen kommentarer endnu