Raw bar

Kanelsnegle

DSC_1350

Mmmh kanelsnegle er noget af det lækreste. Der er søndagsstemning på matriklen. Vi har haft en langsom morgen med mulighed for at sove længe. Drukket en kop te og spist en kanelsnegl – det er nu meget dejligt. Senere står den på hygge + fodboldkamp (i tv’et) med nogle venner.

Vi er meget begejstret over disse kanelsnegle, da vi synes, de er tilpas snasket, og dejen fungerer godt. Vi har altid været vilde med kanelsnegle, da det er en god blanding af en bolle og en kage – nok mest en kage. Kanelsnegle er nemme at lave, og smager super godt.

DSC_1351Du skal bruge:

Til dejen:

  • 6 spsk vand
  • 50 g gær
  • 7-8 dl mel
  • 1 tsk salt
  • 3 spsk sukker
  • 1 tsk kardemomme
  • 3 dl mælk
  • 50 g smeltet smør

Til cremen:

  • 150 g brun farin
  • 150 g blødt smør
  • 1 spsk kanel

Opløs gæren i lunken vand. Tilføj de øvrige ingredienser og bland dejen godt sammen. Lad dejen hæve i 25-30 minutter.

Rør brun farin, blødt smør og kanel godt sammen, så der ikke er nogle klumper.

Rul dejen ud til et rektangel med en kagerulle. Smør cremen på. Rul dejen sammen som en roulade og skær stykker med en tykkelse på ca 2 cm. Bag kanelsneglene på 225 grader i 12 minutter.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raw bar