Hjemmebagt knækbrød
Hos mormor og bedstefar får vi ofte de lækreste hjemmebagte knækbrød med hjemmelavet pesto. Og vi er vilde med det.
Knækbrød er super lækre og gode at servere (fx med humus eller pesto) til en lille snack når man har gæster. Udover det, er det lækkert at have et par små knækbrød med som snack i løbet af dagen.
Du skal bruge:
- 30 g chiafrø
- 55 g sesamfrø
- 100 g hørfrø
- 80 g finvalset havregryn
- 20 g knækkede hvedekerner
- 1 tsk salt
- 0,5 dl olie
- 1,5 dl vand
Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Kom dejen mellem to stykker bagepapir, og rul dejen ud med en kagerulle, så den er ca 0,5 cm tyk. Bag knækbrødene i ovnen på 200 grader i 12-20 minutter. Kom knækbrødene på en rist og lad dem køle af. Når de er kølet helt af, kan du skære dem i stykker alt efter hvilken størrelse, du ønsker dine knækbrød skal være.
Ingen kommentarer endnu