10 år i folkeskolen og nu noget nyt

Hjemmebagt knækbrød

DSC_1325

Hos mormor og bedstefar får vi ofte de lækreste hjemmebagte knækbrød med hjemmelavet pesto. Og vi er vilde med det.

Knækbrød er super lækre og gode at servere (fx med humus eller pesto) til en lille snack når man har gæster. Udover det, er det lækkert at have et par små knækbrød med som snack i løbet af dagen.

DSC_1326Du skal bruge:

  • 30 g chiafrø
  • 55 g sesamfrø
  • 100 g hørfrø
  • 80 g finvalset havregryn
  • 20 g knækkede hvedekerner
  • 1 tsk salt
  • 0,5 dl olie
  • 1,5 dl vand

Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Kom dejen mellem to stykker bagepapir, og rul dejen ud med en kagerulle, så den er ca 0,5 cm tyk. Bag knækbrødene i ovnen på 200 grader i 12-20 minutter. Kom knækbrødene på en rist og lad dem køle af. Når de er kølet helt af, kan du skære dem i stykker alt efter hvilken størrelse, du ønsker dine knækbrød skal være.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 år i folkeskolen og nu noget nyt