Mexicansk Juice verde
Da vi var i Mexico, fik jeg mange af deres såkaldte Jugo Verde, som er en grøn juice, som smager fantastisk. Første morgen i Mexico fik vi allerede smagt juicen, og derefter blev den serveret ofte. I Mexico består juicen af kaktus, blegselleri, lime, ananas og persille. Den smagte så godt, at jeg har forsøgt selv at lave en. Den blev ikke helt som den mexicanske “Juice Verde”, men lækker blev den – så her kommer opskriften.
Du skal bruge:
- 1/2 frisk ananas
- 2 lime
- 1,5-2 dl kokosdrik (som denne og altså ikke den der normalt bruges i madretter som fx wok)
- En håndfuld bredbladet persille
- Et par stilke mynte
- Evt. isterninger
Skær skrællen af ananasen, og skær den i mindre stykker. Kom ananas, limesaft (smag til efter hvor meget du ønsker), kokosdrik, persille og mynte i en blender og blend det grundigt. Hvis du ønsker drikken mere kold, kan du tilføje isterninger. Kokosdrikken er med til at skabe en sødlig smag i juicen, så hvis du ikke vil bruge kokosdrik, kan du bruge appelsinjuice.
Hvor mange glas kan der blive ud af det? Et enkelt stort glas?