Salat med grillede squash

Morgengrød for de morgenfriske

img_8422

I hverdagen spiser jeg næsten altid havregryn med musli og mælk, for jeg vil hellere sove lidt længere, end bruge 15 minutter på at lave en lækker morgenmad. Denne morgengrød med banan og chiafrø, tager maks 10 minutter at lave og smager hammer godt, så man kan sagtens lave den til morgenmad også i hverdagen – jeg laver den dog kun, hvis jeg skal møde sent. Jeg synes, at bananerne i grøden er med til at skabe en sødlig og lidt mere interessant smag. Opskriften er til 2 portioner.

img_8424

Du skal bruge:

  • 1,5 dl havregryn
  • 1,5 dl vand
  • 1,5 dl mælk
  • 2 spsk chiafrø
  • 1/2 banan
  • Evt æble til topping

Kom havregryn, vand, mælk og chiafrø i en gryde indtil den næsten har konsistens som en grød. Tilføj bananerne, som er skåret i mindre stykker, og lad grøden simre i 2 minutter. Kom grøden op i nogle skåle og skær lidt frisk frugt over.

2 Kommentarer

  • Louise

    Jeg spiser også havregrød med chia frø i stort set hver morgen. Jeg kommer det bare i mikrobølgeovnen, så tager det kun 1min 🙂
    Men super godt tip med banan i, det havde jeg ikke tænkt over.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Familienfbay.dk

      Hej Louise,
      Nåår ja, man kan selvfølgelig lave det i mikrobølgeovnen. Det må jeg prøve.
      God dag til dig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med grillede squash