Nødde-brownie
Lækker, smagfuld nødde-brownie. Der er ikke brugt særlig meget mel til denne brownie, men derimod mandler, som er hakket og blevet til mandelmel og lidt valnødder. Smagen er derfor lidt anderledes end en “almindelig” brownie. Find opskriften på chokoladekage-brownie her.
Du skal bruge:
- 150 g valnødder
- 1 – 1,5 dl kokosolie
- 200 g mandler
- 100 g hvedemel
- 3 spsk agavesirup
- 40 g kakaopulver
- 1 tsk salt
- 2 dl mælk
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljepulver
Kom mandler i en foodprocessor og kør det til mandelmel. Hak valnødder i små stykker og læg 50 g til side. Kom kokosolie i en skål og tilsæt alle ingredienserne. Bland det hele grundigt sammen. Kom bagepapir i et form (ca. 40cm x 25cm). Fordel dejen i formen, så kagen er ca 2,5 cm høj.
Bag kagen ved 160 grader i 15-20 minutter. Hold øje med den, da ovne er forskellige. Når kagen er færdig trykkes, de 50 g valnødder, som er lagt til side, ned i toppen af kagen. Lad kagen køle af til stuetemperatur. Kom den derefter i køleskabet i 30 minutter. Skær kagen i stykker og kom den i en dåse, eller spis dem nu.
Ingen kommentarer endnu