Italiens lækkerier og Peterskirkens storhed

Avocado med æg bagt i ovnen

DSC_1125Man kan vel godt kalde denne “ret” for en vitaminbombe. Avocado indeholder folat, A-, B-, C-, og E-vitaminer. Avocadoen hører under de sunde fedtstoffer, umættede fedtsyre. Æg indeholder mange næringsstoffer. Næringsstofferne befinder sig i blommen, mens hviden har et begrænset indhold af vitaminer og mineraler. Hviden er til gengæld fyldt med proteiner.

Denne avocado-æg ret er ikke særlig svær at lave, og så smager den utrolig godt. Man kan evt. lave den til morgenmad eller en eftermiddagssnack.

DSC_1127

Du skal bruge: 

  • 1 avocado
  • 2 æg
  • Salt & peber

Skær avocadoen over og tag stenen ud. Gør hullerne lidt større, så der er plads til et æg i hvert hul. Bag den i ovnen i ca. 15 min på 180 grader. Tag lidt salt og peber over.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italiens lækkerier og Peterskirkens storhed