Rødkålssalat med appelsin

Julekonfekt uden sukker

img_9377Det er 2. december, og julemåneden er begyndt. Jeg synes, hele december måned er sådan en skøn måned med en masse hygge. Jeg skal både til adventshygge, julefrokoster og fødselsdage inden jul, så det bliver rigtig sjovt. Juleaften får vi altid konfekt, når vi har danset om juletræet og skal til at åbne gaver. Vi laver ofte noget konfekt med marcipan og nougat, men måske disse skal på bordet i år, da de ikke er lige så tunge, som det andet konfekt. For man er jo ikke super sulten efter at have spist mængder af julemad og risalamande.img_9383

Du skal bruge:

Til 21 stk

  • 70 g mandler
  • 140 g friske dadler med sten
  • 1,5 spsk kokosolie
  • 1,5 spsk kakaopulver
  • 1 spsk kokosmel

Til pynt

  • Kokosmel
  • Lakridspulver
  • Kakaopulver

Kør mandler til mel i en foodprocessor eller blender. Fjern stenene fra dadlerne og kom dem op i foodprocessoren med mandelmelet. Tilsæt de øvrige ingredienser og kør til en samlet fin masse. Rul små kugler (hvis dejen er for klistret, kan du sætte den i køleskabet i 30 min, før du ruller kuglerene). Rul kuglerne i den pynt, som du ønsker (jeg rullede mine i kokosmel, lakridspulver og kakaopulver). Stil konfekten på køl i mindst 30 minutter før de skal spises.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødkålssalat med appelsin