Kål-æble salat med lækkerier
I går holdt jeg fødselsdag for min familie – det var som altid super hyggeligt. Menuen stod på grill mad og vejret var med os, så det var rigtig godt. Som tilbehør havde vi blandt andet lavet denne lækre salt, som både er ekstra mættende pga. perlespelt og smager super godt. Den var ikke svær at lave og tager heller ikke så lang tid at lave.
Du skal bruge:
- 3/4 spidskål
- 2-3 store stilke grønkål
- 100 g perlespelt
- 2 æbler
- Feta efter behov
- 100 g mandler
- Olivenolie
- Æbleddike
- Citron
- Salt & peber
Rist mandlerne på en pande, til de får lidt farve og lad dem derefter køle af. Hak spidskål og klip (eller hak) grønkål i mindre stykker, og kom det op i en skål. Tilsæt de afkølede kogte perlespelt. Skær æbler i mindre stykker og kom dem i skålen. Tilsæt de ristede hakkede mandler og smuldre feta over salaten. Bland en dressing af olivenolie, æbleeddike, citron og salt & peber og kom den over salaten.
Ingen kommentarer endnu