Boganbefaling - How to be a parisian

Kyllingbryst med fyld

DSC_1311

Disse kyllingbryster med fyld har vi efterhånden lavet et par gange herhjemme. Vi er blevet ret så vilde med dem, både fordi de smager super godt, men også fordi de ikke tager særlig lang tid at lave.

Forleden spiste vi dem sammen med denne lækre bønnesalat, det passede godt sammen. Ris vil også være godt tilbehør til disse kyllingbryster. Vi har tidligere købt kyllingbryst med fyld i supermarked, men det smager helt bestemt bedre selv at lave dem. Opskriften er med inspiration fra Valdemarsro.

Opskriften er til 5 kyldingbryster med fyld

Du skal bruge:

  • 5 kyllingbryster
  • 4 spsk finthakkede soltørrede tomater
  • 15 skiver chorizo, skåret i mindre stykker
  • 5 spsk pikant flødeost
  • Persille
  • 1 sammenpisket æg
  • Rasp
  • Grahamsmel

Skær forsigtigt en lomme i siden af kyllingbrysterne. Bland soltørrede tomater, chorizo, pikant flødeost og persille i en skål. Stop lidt af fyldet i hvert kyllingbryst. Prøv så vidt som muligt at lukke hullet i kyllingen sammen.

Kom grahamsmel i en skål og vend kyllingbrystet deri. Kom det sammenpisket æg i en skål og vend kylingbrystet deri, vend tilsidst kyllingbrystet i skålen med rasp. Kom kyllingerne op i et smurt fad. Bag dem i ovnen på 200 grader i ca. 25 minutter.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganbefaling - How to be a parisian