Nem version af paella

Pestosnurrer

img_9364Snurrer kan laves med mange forskellige slags fyld. Tideliger har jeg fx lavet en let version af kanelsnurrer, og de smagte så godt. Opskriften på dem kan du finde her. Tror også snurrer vil smage rigtig godt med pizzafyld, det skal måske prøves en dag.

Pestosnurrer er små lækre brød og rigtig gode til fx madpakken, når man kommer hjem og er sulten, tilbehør til suppe eller andet aftensmad. Jeg er ret vild med pesto, og spiser det oftes i sandwish, over en salat eller med lidt pasta, og det smager mindst lige så godt i en pestosnurrer.img_9362

Du skal bruge:

  • 25 g gær
  • 5 dl lunkent vand
  • 1 tsk salt
  • 600 g hvedemel
  • 200 g grahamsmel
  • Pesto (enten hjemmelavet fx denne eller en pesto du køber)

Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt og mel og ælt det grundig sammen, enten i hånden eller på en røremaskine. Lad dejen hæve ved stuetemperatur i en time.

Kom mel på et bord, så dejen ikke hænger fast. Rul halvdelen af dejen ud til et rektangel (ca 20-50 cm). Fordel halvdelen af pestoen på dejen. Fold derefter den ene halvdel af dejen over den anden. Skær den foldede dej i strimler med en tykkelse på 3 cm. Hver af strimlerne skæres til tre nye strimler, undtagen et par cm i toppen. Flet strimlerne sammen og snur det tilsidst som en snegl. Gør det samme med den anden halvdel af dejen. Søg evt på en video på youtube, hvor du kan se det.

Bag dem ved 200 grader i ca 15-20 minutter, hold dog øje med dem da ovne er forskellige.

Spist gerne pestosnurrerne mens de stadig er lune. De kan dog også fryses og tages ud og varmes senere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem version af paella