Sundere kokos-banan-chokolade muffins

Lækker morgenmad med chiafrø

IMG_3644

Nu begynder skolen snart. Det vil sige tidligt op og knap så lange morgener. Jeg starter på gymnasiet i 1.g på onsdag, og jeg glæder mig helt vildt meget. Tror aldrig jeg har glædet mig så meget til at komme i skole. Men det bliver så spændende at starte et nyt sted, og møde mange nye mennesker. Et nyt kapitel begynder, og jeg kan ikke vente med at åbne det.

Engang spiste jeg altid havregryn med cornflakes og mælk til morgenmad. Men efter at have spist det hver morgen i så mange år, var jeg nødt til at spise noget andet, for jeg kunne simpelthen ikke længere klemme det ned. Nu spiser jeg ofte havregrød med revet æble i og lidt kanelsukker på toppen. Til tider laver jeg mig en chiagrød, men nu har jeg fundet denne lækre “morgenmadsret”, så mon ikke jeg begynder at lave den noget oftere?

IMG_3645Du skal bruge:

  • 1,5 dl vand
  • 2 spsk chiafrø
  • 1/2 vaniljepulver
  • 3 dl neutral skyr
  • Friske eller frosne jordbær
  • Evt. 1 spsk agavesirup
  • Lidt kokos

Kom chiafrø og vand i en beholder aftenen inden.

Bland chiafrø-massen og skyr sammen. Tilføj vaniljepulver og evt. agavesirup og rør det hele sammen. Friske jordbær: Mos dem med en gaffel. Frosne jordbær: Kom kogt vand over dem og mos dem derefter med en gaffel.

Kom jordbærmosen i bunden af et glas og kom derefter chia-skyr blandingen i. Drys tilsidst lidt kokos over.

 

1 Kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere kokos-banan-chokolade muffins