Kikærter med krydret kokossovs og spinat

Rødbedesalat med ristede græskarkerner

img_0032Udover salaten har en fin farve, er den smagfuld og i den grad også mættende. Vi fik denne lækre salat som tilbehør til en anden ret, hvilket næsten var for meget. Man kan sagtens spise salaten og så blot en frikadelle eller ligende til. Super sund salat med rødbeder og gulerødder blandet med en skøn skyr-dressing og toppet med ristede græskarkerner.img_0037

Du skal bruge (til 5-6 personer):

  • 5 rødbeder
  • 2 gulerødder
  • 250 g frosne ærter
  • 100 g græskarkerner
  • 1 dl skyr
  • 1 spsk honning
  • 1 tsk spidskommen
  • 20 g frisk mynte

Vask og fjern snavs fra rødbederne og gulerødderne. Riv dem i stykker i en foodprocessor. Hæld kogende vand over de frosne bønner i en sigte. Rist græskarkerner på en tør pande til de begynder at poppe. Bland skyr, honning og spidskommen sammen i en skål. Klip den friske mynte i mindre stykker og kom det op i skyr-blandingen. Bland de revne rødbeder og gulerødder med skyr blandingen. Rør salaten godt sammen. Tilsæt de ristede græskarkerner og grønne bønner lige før serveringen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kikærter med krydret kokossovs og spinat