Lækre proteinboller
Indlægget er allerede blevet udgivet en gang, men da jeg rykkede min blog til Bloggers Delight, kom det ikke med. Proteinbollerne smager simpelthen så godt, så de skal selvfølgelig udgives på min “nye” blog her på Bloggers Delight.
Disse proteinboller har vi alle været vilde med herhjemme. Både til morgenmad, snack og til madpakken. Proteinbollerne indholder både chiafrø og quinoaflager, som efterhånden er blevet kendt som noget meget sundt. I kan finde opskriften på quinoa salat og læse, hvilke sunde ting guinoa indholder her.
Du skal bruge:
- 3 dl mælk
- 1 dl vand
- 15 g gær
- 1 dl chiafrø
- 1 dl quinoaflager
- 1 dl havregryn
- 50 g grahamsmel
- 200 g hvedemel
- 40 g knækkede hvedekerner
- 20 g rugkerner
Bland mælk og vand og rør gær i. Tilsæt de resterende ingredienser og ælt blandingen godt sammen (evt i en røremaskine). Sæt dejen på køl til hævning natten over, eller minimum 2 timer. Form dejen til boller, og bag dem ved 200 grader i ca 15-20 minutter. Bollerne er super lækre kolde med et tynd lag smør.
Ingen kommentarer endnu