Rødbedesalat med ristede græskarkerner

Blogindlæg i denne måned #5

Tuttelut og hej nu vi i marts. Det har vi været i et stykke tid, men havde helt glemt at lave dette indlæg, så nu kommer det bare en del inde i marts. Årets første forårsmåned – selvom der ikke har været så meget forår over vejret. Jeg synes nu alligevel, det er hyggeligt med sne og at sidde indenfor, når sneen daler ned. Sidste weekend kørte min mor og jeg til sydsjælland, hvor der var en halv meter sne for at stå på langrend ski. En hel søndag på langrend ski, og det var sådan en skøn dag. Man kan jo lige så godt udnytte sneen, når den er der. Nå, men lad os tage et kig på, hvilke indlæg, som jeg har udgivet på bloggen i februar måned.

dsc_1575

Jeg startede måneden med et blogindlæg med link til 6 forskellige slags boller. Der kan du blandt andet finde opskriften på proteinboller (som er på billedet ovenfor), spinatboller og rugbar med chokolade.

img_e9838

Græskar med krydderier og feta. Jeg synes hurtigt, at man kan få for meget græskar, da de har en ret sød og blød smag. Men med denne krydderi-feta salsa ovenpå er jeg ret stor fan.

img_0027

Og så var det vinterferie. Her delte jeg to indlæg om vores tur i Dublin og Irland. Læs indlægget om Dublin her og læs en samlet guide lige her.

img_0041

Opskriften på vegetarisk aftensmad, nemlig kikærter med krydret kokossovs og spinat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødbedesalat med ristede græskarkerner