En let version af kanelsnurrer

Bulgursalat

dsc_1605

Forleden fik vi denne gode friske bulgursalat til aftensmad. Vi fik bulgursalaten som tilbehør til frikadeller og ovnbagte kartofler. Det vil også være super lækkert at tilføje nogle friske krydderurter til salaten, så den får endnu mere smag. Grøntsagerne kan selvfølgelig varieres, alt efter hvad man lige har. Jeg er sikker på, at tomater også vil passe godt i salaten.

dsc_1601

Du skal bruge:

  • 2 dl bulgur
  • 4 dl vand
  • 3-4 forårsløg
  • 1-2 rød peberfrugt
  • 1 rødløg
  • Lidt feta

Til dressing:

  • 1/2 dl olivenolie
  • 1 fed presset hvidløg
  • 1/2 tsk sukker
  • 1 tsk tørret koriander
  • 2-3 spsk citronsaft
  • Salt og peber

Kom bulgur i en gryde med kogende vand og lad det koge i ca 11 minutter.

Hak rødløg, forårsløg og peberfrugt fint. Skær fetaen i mindre stykker. Kom alle ingredienserne til dressingen sammen i et lille glas og bland det grundigt.

Bland bulgur, grøntsager, feta, (gerne friske krydderurter) sammen og smag til med dressing.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En let version af kanelsnurrer