Avocado med æg bagt i ovnen

Hjemmelavet koldskål

IMG_0354Koldskål smager fantastisk, det synes vi i hvert fald. Koldskål kan man altid spise. Fx som morgenmad, eftermiddagsmad eller dessert.

Det er rigtig nemt at lave sin egen koldskål, og herhjemme synes vi, at hjemmelavet koldskål smager tusind gange bedere end koldskål, som man køber i supermarkedet. Koldskål kan laves på mange forskellige måder. Herunder kommer vores favoritopskrift på koldskål.

IMG_0355

Du skal bruge:

  • 4 æggeblommer
  • 4 spsk. rørsukker
  • 1 liter kærnemælk
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • Citronskal fra 1/3 citron
  • Evt lidt citronsaft

Pisk æggeblommer, vaniljesukker, citronskal og rørsukker sammen, så det bliver hvidt. Det tager ca. 3-5 minutter, alt efter hvordan dit piskeris er.

Tilsæt kærnemælk og pisk lidt mere. Smag koldskålen til, og gør det til din egen. Du kan evt. tilføje mere vaniljesukker, rørsukker, citronsaft eller citronskal.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avocado med æg bagt i ovnen